Κέντρο Προσχολικής Αγωγής
Image is not available
Slider

Η Μαρία Τόλια σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Τμήμα Φιλοσοφίας,

Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση ψυχολογία. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στη συστημική προσέγγιση σε ένα διετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμβουλευτικής στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων "Χάρις Κατάκη." Μετέπειτα, ολοκλήρωσε ένα διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Συμβουλευτικής στην Εκπαίδευση, την Υγεία και την Εργασία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και μετεκπαιδεύτηκε στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο σε ένα μονοετές σεμινάριο Κλινικής Ψυχοπαθολογίας.

Εργάζεται ως καθηγήτρια Ψυχολογίας σε ιδιωτικά ΙΕΚ επί 11  χρόνια σε διάφορες ειδικότητες και τα τελευταία 8 χρόνια διδάσκει στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Είναι επίσης, εισηγήτρια σε σεμινάρια για ανέργους καθώς και σε σεμινάρια που απευθύνονται σε γονείς σε διάφορα κέντρα μελέτης και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Έχει υπάρξει συντονίστρια σε ψυχοεκπαιδευτικές ομάδες γονέων σε πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας καθώς και είναι συντονίστρια τέτοιων ομάδων και σε ιδιωτικούς φορείς.

Η εννιάμηνη πρακτική της άσκηση στην ατομική συμβουλευτική αλλά και στη συμβουλευτική γονέων στο Δήμο της Κηφισιάς, υπήρξε η αφορμή για να ασχοληθεί με τη συμβουλευτική στη συνέχεια και ιδιωτικά.

Ωράριο λειτουργίας

Παιδικός σταθμός 07:00-17:00 Ωράριο λειτουργίας απογευματινών δράσεων 17:00-21:00

Διεύθυνση

Ισοκράτους 14 Ζωγράφου - Αθήνα

Τηλέφωνα

2107779497 - 6974842928 - 6938678177

E - mail

info@paixnidia-ston-kyklo.gr

Λεωφορείο

Λεωφορείο Τα "Παιχνίδια στον Κύκλο" διαθέτουν λεωφορείο για τη μεταφορά των παιδιών.