Ευαγγελία Γιαμαίου

Η Ευαγγελία Γιαμαίου είναι μουσικοπαιδαγωγός και δασκάλα φωνητικής. Είναι κάτοχος του πτυχίου Music Performance and Production του πανεπιστημίου του Λονδίνου, London Centre of Contemporary Music με ειδικότητα τη μουσικοπαιδαγωγική Dalcroze και Suzuki και τη φωνητική τέχνη.

Το 2014 ξεκίνησε να εργάζεται ως δασκάλα μουσικής σε ελληνικά σχολεία και καλλιτεχνικά εργαστήρια του Λονδίνου. Παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια ‘Bucket Drumming’ και μουσικοκινητικής της μεθόδου Kodaly.

To 2017 επιστρέφει στην Ελλάδα και εργάζεται σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, ωδεία και ΚΔΑΠ ως μουσικοπαιδαγωγός και δασκάλα φωνητικής. Το 2019 δημιουργεί ένα πρόγραμμα μουσικοκινητικής με κουζινικά για παιδιά ηλικιών 4-6 το οποίο πραγματοποιείται στο δημιουργικό εργαστήρι ‘Happy Lab’.

Το Σεπτέμβριο του 2020 δημιούργησε ένα φωνητικό σύνολο ενηλίκων με βάση το παραδοσιακό τραγούδι, την ελεύθερη κίνηση και τους ήχους του σώματος, ‘Μέλισμα’. Το Δεκέμβριο του 2020 ξεκίνησε να παρακολουθεί έναν κύκλο σεμιναρίων φωνοθεραπείας στο Integrated Voice Therapy.

Πηνελόπη Καραμπότσου

Κουκλοποιός-Κουκλοπαίχτρια

Λευκοθέα Σερέτη

Παιδαγωγός

Πηνελόπη Αλεξίου

Παιδαγωγός

Άλκηστις Μαρκουλάκη

Παιδοψυχολόγος