Μαρία Ανδρεάδου

Η Μαρία Ανδρεάδου είναι Μουσικός.

Είναι κάτοχος Πτυχίου Πιάνου, Διπλωματούχος Ανώτερων Θεωρητικών (Αρμονία, Αντίστιξη, Φούγκα) και κάτοχος της Διδακτικής και Παιδαγωγικής Επάρκειας από το Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Έχει διατελέσει μέλος μικτών χορωδιών (soprano) κι έχει συμμετάσχει σε χορωδιακά φεστιβάλ, ηχογραφήσεις και συναυλίες με τις χορωδίες “Μανόλης Καλομοίρης”και ” Αθηναϊκό Χορωδιακό Σύνολο”. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει στη σχολή Μωραϊτη το ετήσιο σεμινάριο για τη Μέθοδο Όρφ καθώς κι  άλλα σεμινάρια Μουσικοκινητικής Αγωγής. Επιπλέον, εμπλουτίζοντας και διευρύνοντας τις γνώσεις της έχει συμμετάσχει σε ποικίλα σεμινάρια (Χορογραφικό εργαστήρι, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, “Δημιουρία Μικρού μήκους Animation” με τον Σπύρο Σιάκα στην ΕΡΤ, “Κινηματογράφος και Εκπαίδευση” με τον διακεκριμένο σκηνοθέτη Βασίλη Λουλέ).

Από το 2014 ασχολείται ερασιτεχνικά με την τέχνη της Φωτογραφίας. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις (πολιτιστικός χώρος του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ, γκαλερί του Black Duck, Ελληνική Φωτογραφική εταιρία) και το 2018 έκανε την πρώτη της προσωπική έκθεση στο Μετρό Ακρόπολης.

Έχει εργαστεί ως ωρομίσθια καθηγήτρια μουσικής σε Δημοτικά σχολεία, ως ανεξάρτητη συνεργάτης σε Τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών και σε νηπιαγωγεία .
Από το 2010 έως σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια Μουσικοκινητικής Αγωγής στο ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ (Τμήμα Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων).

Πηνελόπη Καραμπότσου

Κουκλοποιός-Κουκλοπαίχτρια

Λευκοθέα Σερέτη

Παιδαγωγός

Πηνελόπη Αλεξίου

Παιδαγωγός

Άλκηστις Μαρκουλάκη

Παιδοψυχολόγος

Ευαγγελία Γιαμαίου

Μουσικοπαιδαγωγός